Je zoekt een goede en betrouwbare rijschool in Spijkenisse of Rotterdam?

Je bent er klaar voor om te beginnen met rijlessen en bent nu op zoek naar die ene rijschool waar het mee klikt. Een goede rijschool in Spijkenisse die jou op de juiste manier lesgeeft en je omtovert tot een veilige weggebruiker. Veilig voor jezelf en voor iedereen op de weg. Of een goede rijschool in Rotterdam die ervoor zorgt dat jij straks vol zelfvertrouwen achter het stuur zit!

Je zult waarschijnlijk vol met vragen zitten. Vragen zoals: “hoe lang duurt het voor ik mijn rijbewijs heb?” “Wie zal mijn instructeur zijn?” “Waar let ik op bij het kiezen van een rijschool?” “Heeft de rijschool de nodige kwalificaties om mij goed les te kunnen geven?” En niet te vergeten: “wat ga ik betalen voor mijn rijlessen?”

Laat ons je helpen met het vinden van de juiste antwoorden! Maar eerst zullen wij ons voorstellen!

 
 
 

Tony uit Spijkenisse & Melissa zijn in 2003 begonnen met 2 personen en zijn uitgebreid tot 6 rij-instructeurs. In januari 2017 hebben wij rijschool Flits in Spijkenisse verkocht en zijn we begonnen met rijschool XXL.

"Waarom hebben wij de rijschool verkocht ?"

Tony kreeg een voorstel bij het CBR om examinator te worden, maar als examinator mag je geen eigen rijschool te hebben. Daarom moesten we de rijschool verkopen.

"Waarom zijn wij weer begonnen met een nieuwe rijschool ?"

Rijschool Spijkenisse XXL is gestart door Tony. Tony is een uitstekende rijinstructeur met meer dan 20 jaar ervaring en kennis.

Tony vindt lesgeven te leuk om er mee te stoppen, daarom heeft hij besloten om toch geen examinator te worden en is hij weer begonnen met les geven. Tony gelooft er namelijk in dat er niet voldoende rijscholen in Spijkenisse en gemeente Nissewaard zijn die het belang van de leerlingen voorop zetten en op de juiste manieren lesgeven. Rijschool Spijkenisse XXL brengt daar verandering in! 

Tony

Motor- en bromfiets rij-instructeur


Kevin

Auto rij-instructeur


Can

Auto rij-instructeur


Cheyenne

Auto rij-instructrice


"Waar let ik op bij het kiezen van een rijschool?"

Heeft de rijschool en diens rijinstructeur(s) de benodigde kwalificaties om rijlessen te mogen geven?
Ja zeker ! Rijschool Spijkenisse XXL bezit alle benodigde kwalificaties om les te mogen geven. ( het is aantoonbaar door middel van WRM pas )

Hoe ervaren is de rijinstructeur en op wat voor manier geeft hij les?
Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het geven van autorijles, motorrijles en bromfietsrijles.

Doet de rijinstructeur mee aan bijscholingscursussen. Kent hij de nieuwste wetten en regels omtrent lesgeven en rijscholen?
Wij geloven erin dat je altijd moet blijven leren en dat er altijd iets nieuws te leren valt! Zo volgen wij alle verplichte bijscholingscursussen.

Heeft de rijschool goede (en eerlijke) slagingspercentages?
Rijschool Spijkenisse XXL is absoluut eerlijk over zijn slagingspercentages. Op de website van het cbr.nl kan je het slagingspercentage bekijken.

En het allerbelangrijkste: klikt het onderling? Voel ik me op mijn gemak tijdens de les?
Om te kijken of het wel klikt met ons nodigen wij je graag uit voor een intake les! Dat is namelijk de beste manier om hierachter te komen.

Ik wil kennis maken!"Hoe lang duurt het voor ik mijn rijbewijs heb?"

Dat is helemaal afhankelijk van jou en je rijinstructeur. Hoe snel jij leert en hoe goed jij oplet tijdens je rijlessen is van wezenlijk belang. Maar daar blijft het niet bij! Hoe ervaren jouw rijinstructeur is en zijn of haar manier van lesgeven zijn net zo belangrijk. Wist je bijvoorbeeld; dat er verschillende soorten manieren van lesgeven is tussen rijinstructeurs.

De ene doet het zoals hij of zij het al tientallen jaren doet. De ander doet het op gevoel en nog een ander geeft les volgens de RIS methode. Deze RIS methode staat voor Rijopleiding In Stappen. Met deze methode begeleiden instructeurs leerlingen stap voor stap tijdens de rijlessen. Elk onderdeel wordt behandeld, maar dan wel op jouw tempo. Zo garandeert jouw instructeur zich van jouw goede kennis en inzicht in het verkeer. Onze instructeurs lessen volgens de RIS methode, omdat wij erin geloven dat deze methode het beste werkt!

Rijschool Spijkenisse XXL geeft rijlessen volgens de RIS Methode

De Rijopleiding in stappen is een rijopleiding dat bestaat uit 4 fasen, waarin leerlingen op een gestructureerde manier leren autorijden. De RIS betekent een verbreding en verdieping van de rijopleiding. Hierdoor kunnen wij onze leerlingen beter voorbereiden op het praktijkexamen.


De fasen bestaan uit:

Fase 1: leerling maakt kennis met ons en leert de lesauto kennen.

Fase 2: leerling leert de auto bij verschillende snelheden onder controle te hebben.

Fase 3: Het leren en beoefenen van alle facetten van het verkeer.

Fase 4: Onze leerling verfijnt zijn kennis en doet extra rijvaardigheid op.

Zo bepalen onze leerlingen zelf hun route met kaarten en wegwijzers en oefenen met bijzondere omstandigheden, zoals bij gladheid.

 

Meld je vandaag nog aan voor je rijlessen bij Rijschool Spijkenisse XXL