Je motorrijbewijs halen met Motorrijschool Spijkenisse XXL

Rijschool Spijkenisse XXL geeft al jaren met grote succes motorrijles in Spijkenisse en omgeving. Onze rijschool staat bekend als de beste motorrijschool in Spijkenisse voor het motorrijbewijs. De oprichter van onze rijschool, Tony, is een veelgevraagde motor-rijinstructeur in de regio. Dus ben je op zoek naar een uitstekende rijinstructeur die jou kan begeleiden bij het motorrijbewijs halen meld je dan hieronder direct aan voor in een intakeles!

Wil je ook je motorrijbewijs halen bij Motorrijschool Spijkenisse XXL?

Lees verder en ontdek wat er allemaal bij komt kijken!

Rijbewijs A (het motorrijbewijs) kan worden opgedeeld in 3 categorieen. Rijbewijs A, A1 en A2. Welke motorrijbewijs jij nodig hebt heeft te maken met het vermogen van de motor waar jij op wenst te rijden.


Rijbewijs A1 – 125 cc en maximaal vermogen van 11 kilowatt (kW) – lichte motor
Rijbewijs A2 – maximaal vermogen van 35 kW – middelzware motor
Rijbewijs A – onbeperkt vermogen - zware motor

Helaas Zijn wij gestopt met motorrijles geven op A1 motorfiets.

 
 

Wijziging motorrijbewijs voor 21-jarigen

 
 

Het CBR maakte afgelopen november bekend dat de leeftijd voor het onbeperkte motorrijbewijs omlaag gaat naar 21 jaar. Geslaagden onder de 24 jaar krijgen volgens het CBR daarnaast het A1 en A2 rijbewijs plus Code 80 op het rijbewijs. Voor deze rijbewijshouder geldt dat de code vervalt na twee jaar van het behalen van het A-rijbewijs of als deze voor die tijd de leeftijd van 24 jaar bereikt. Het CBR geeft aan dat het getrapte systeem blijf bestaan, aan categorie A1 en A2 verandert niets. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website van het CBR www.cbr.nl.

 
 
 
 

Heb je interesse in een intakeles?

Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!